Stig

June 26, 2010

A Top Gear negyedik műsorvezetőjét nem biztos, hogy lehet konkrétan annak hívni. Kétségtelenül sokat szerepel a műsorban, de meg még egyszer sem szólalt. Állandóan fehér overállt és bukósisakot visel, valódi kiléte teljes titok. Egy biztos, nagyon jól vezet. Ő teszteli az összes gyors járgányt a Top Gear saját versenypályáján (pl. a Koenigsegg CXX-et), és néha feltűnik a műsor más részein is, mint szórakoztató elem.

Valódi kiléte a műsor legféltettebb titka. Ez annyira igaz, hogy a műsor elején még egy másik Stig volt (akkor még fekete overállban), akit lecseréltek azért, mert önéletrajzi könyvet írt, amibe bele akarta tenni ezt is. Azóta van a fehér Stig. Felkonferáláskor a többi műsorvezető általában kis tippeket ad arról, hogy ki is lehet ő, de ezek egyértelműen csak poénok, semmi közük a valósághoz. Íme néhány példa:

Többször volt már “Stig leleplezés”, amikor levette a sisakját (pl. Michael Schumacher), de mindig kiderült, hogy kamu a dolog. Némely esetben a Stig nem csak a kormány mögött domborít, erről találtam egy kis video összeállítást. Különösen ajánlom a vége felé levő díjátadó részt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: