Jeremy Clarkson

June 23, 2010

Presenter of Top Gear TV seriesA Top Gear talán legellentétesebb szereplője, valamint egyértelműen vezéregyénisége Jeremy Clarkson. Polgárpukkasztó stílusa, topis-farmernadrágos öltözködése, valamint soviniszta autóbuzi kijelentései sokakat botránkoztatnak meg, de kétségtelenül rendkívül szórakoztatóak. Ő az, aki minden kihívásba erőből fejest ugrik, ő a műsor faltörő kosa. Jeremy számára az egész élet a mókáról szól, meg a lóerőkről, ezt hangoztatja is rendesen. Kommentjeit, megjegyzéseit ugyanakkor egy gorillabébi esetlenségével adja elő, így sosem lehet rá haragudni igazán.

Általában magabiztos, fikázós stílusa, amivel a környezetét kezeli, csak néha foszlik le róla. Egyik legjobb példája a Vietnam special epizód. Ebben motorral kellett a műsorvezetőknek Vietnám egyik csücskéből a másikba eljutni. Ehhez tudni kell, hogy Jeremy motorbicikli ellenes, és minden motortulajdonost automatikusan homoszexuálisként kezel. Ennek ellenére itt kénytelen volt egy robogón átszelni egy országot. Szenvedései könnyeket csalnak a röhögéstől minden néző szemébe.

2008-ban egy 5000 angol nőt megkérdező online poll-ban Clarkson harmadikként futott be a “férfi, akit titkon imádok” kategóriában. Reakciója a hírre természetesen az volt, hogy miért nem ő lett az első.

Jelmondata: “How hard can it be?!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: